Over Paragon Customer Communications

Slimme klantinteractie, altijd en overal

Over Paragon
meer

Impactvolle interacties met uw klanten?
Wij helpen u

U communiceert dagelijks met klanten. Om ze te informeren, aan u te binden of om nieuwe klanten te winnen. Er zijn vele manieren om te communiceren en organisaties doen dit steeds slimmer en doeltreffender. Het gaat om persoonlijke en relevante communicatie via een mix van kanalen. De wens van de klant, in een wereld die digitaal transformeert, staat daarbij centraal. Of die klant nu een consumenteen client, een lid of een burger is. De ontvanger is beslissend.  

Wij bouwen langdurige succesvolle klantrelaties. Dit doen we door slimme klantinteractie te realiseren, altijd en overal. En daarbij waarde toe te voegen aan elk moment van klantinteractie. Of uw klanten nu contact met u opnemen of u aan hen communiceert. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een snelle en veilige verwerking van inkomende communicatie, waardoor uw klanten binnen no-time reactie krijgen. Tegelijkertijd faciliteren wij dat u omnichannel met uw klanten kunt communiceren. Onze services reiken van digital customer experience tot transactionele communicatie. Met een focus op het vormgeven van alle online interacties die een klant met een organisatie heeft. 

Aan de hand van de nieuwste technologieën en data intelligence brengen het niveau van de communicatie ook verder. Door het visualiseren van data, optimaliseren wij de effectiviteit van communicatie. Daarbij ondersteunen wij u de volgende stap te zetten in de digitale transformatie, naar efficiëntere werkprocessen en betere klantbeleving. Met als resultaat een hoge klanttevredenheid. 

Samen gaan we voor het beste resultaat  

Organisaties die beroep op ons doen, komen uit zeer uiteenlopende branches, zoals verzekeraars en banken, telecom, nutsbedrijven en retail. Wij helpen zowel multinationals, KMO’s- als (semi) overheidsbedrijven. Dagelijks zetten zo’n 400 collega’s vanuit zes locaties in België en Nederland zich met groot enthousiasme en toewijding in, zodat onze klanten impactvolle interacties realiseren met hun klanten.  

Wij geloven in nauwe samenwerking. Door samen te werken met onze klanten, partners en internationale collegaversterken we elkaar in de ontwikkeling van het beste resultaat. Samen ontwikkelen we steeds slimmere en doeltreffendere interacties, online en offline. Vandaag én morgen. Dit reikt van het werken vanuit één klantbeeld dat continu aangevuld wordt met nieuwe relevante data tot het toevoegen van (toekomstige) kanalen aan de communicatiemix.  

Paragon Customer Communications maakt deel uit van de internationale Paragon Group, een toonaangevende speler op het gebied van klantcommunicatie, -identificatie en grafische diensten. Met een geschiedenis van meer dan 120 jaar is de Paragon Group aanwezig in 20 landen en levert met ruim 9.000 collega’s communicatie-oplossingen over de hele wereld. 

Sinds september 2021 heeft Service Point Belgium haar naam gewijzigd naar Paragon Customer Communications Belgium.

Een combinatie van techniek en expertise voor veilige, trefzekere en kostenefficiënte klantcommunicatie

End-to-end klantcommunicatie koppelt uitgaande aan inkomende communicatie en vice versaDe gepaste actie n.a.v. een klantcontact en een duidelijk overzicht van elke communicatie over alle (digitale en fysieke) kanalen heenmaken de cirkel rond. Het is meteen het uitgangspunt om een optimale klantervaring te leveren 

 

Techniek vormt daarbij de basis die continu aangescherpt wordt met de nieuwste ontwikkelingen. Wij werken met een selectie van de best beschikbare software-toepassingen en solution partners, zoals Quadient InspireGenius en IRIS. Dankzij hun technologieën en onze ervaring en expertise combineerden wij uiteenlopende functionaliteiten tot een modulair opgebouwde SaaS dienstverlening, het Paragon One Platform (POP). Met dit omnichannel communicatie platform helpen we onze klanten om slimmer en efficiënter te communiceren met hun klanten. 

 

Vanuit ons eersteklas service center verzorgen we de communicatiestromen van onze klanten en realiseren we de ontwikkeling van digitale platformen en kanalen (websites, webkoppelingen, portalen etc.). Wij zijn een gecertificeerd partner van contentmanagementsystemen Seneca en Umbraco. Onze ervaren developers en operatoren werken zij aan zij met de nieuwste apparatuur en systemenUiteraard met een focus op informatiebeveiliging en privacy, waarbij we voldoen aan de hoogste standaard en regelgeving. 

 

Zorg voor veiligheid, kwaliteit en milieu

Het zorgvuldig omgaan met klantgegevens is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij hebben dan ook alle maatregelen getroffen om compliant te werken. We zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en beschermen de privacygevoelige gegevens van onze klanten.   

 

Als organisatie hebben wij impact op de wereld om ons heenDe inspanningen om onze invloed op het milieu zo laag mogelijk te houden, maakten van ons een ISO 14001 gecertificeerde onderneming. Zo investeren we in duurzame gebouwen met groene energieproductie en lager energieverbruikMaar ook bij de ontwikkeling en aankopen van systemen en machines streven we naar oplossingen waarbij energieverbruik, warmteafgifte en geluid worden geminimaliseerd. En uiteraard recycleren we zoveel mogelijk.  

 

Ook onze klanten adviseren wij in duurzame communicatie. Wij stimuleren weloverwogen beslissingen hoe zij hun klantcommunicatie het beste kunnen inrichten, afhankelijk van de fase van digitalisatie waar zij zich in bevinden.  

 

Onze mensen: de stuwende kracht achter onze oplossingen

Onze 400 vakkundige collegazijn de kracht achter ons succes. Met eigenaarschap van operator tot manager zorgen zij dat elke klus wordt geklaard. Zij zetten steeds dat stapje extra en denken mee met de klantWij stimuleren hen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling met o.a. training-on-the-job en opleidingen, een mentor systeem en een International Young Paragon Network.  

 

Wij nemen onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid en vinden diversiteit erg belangrijk. Onze collegaweerspiegelen dan ook de samenleving waarbij iedereen een kans krijgt.  

 

Slimme klantinteractie met Paragon Customer Communications België

Contact Us

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met de interactie met uw klanten?