Design & create

Wij ontwikkelen uw online platform, geheel naar uw wensen.

 

 

 

meer

Vertical Tabs

Een online platform dat bijdraagt aan de merkbeleving

Hoe creëert u online de juiste merkbeleving? Zodoende dat u echt verbinding maakt met uw doelgroep. Door inzichten die verkregen zijn uit uw eigen en/of externe data zijn wij in staat om de customer journey goed in beeld te brengen en weten wij waar verbeterslagen te realiseren zijn. Wij ontwikkelen een website, webshop en/of ander online platform voor uw organisatie, waarbij de customer experience centraal staat. 

Een website of ander online platform die aansluit bij haar bezoekers

Op basis van de inzichten die we verkrijgen vanuit vooronderzoek, stellen wij de vereisten vast voor de verschillende behoeften per doelgroep. Tijdens de ontwikkeling van het online platform houden wij nauw contact met uw marketingteam over elke gebruikerservaring, technische architectuur, branding, ontwerp, marketingelementen en gebruikersinterface. Uiteraard zorgen wij ervoor dat al deze elementen volledig aansluiten op uw huisstijl en doelgroep. Wij zorgen daarnaast voor een hoog niveau van codering voor de beveiliging van uw klantgegevens. Verder maken wij koppelingen met sociale media kanalen en andere platformen. Kortom, alles wat nodig is voor een optimale customer experience.

Eenvoudig zelf content toevoegen op uw website

Wordt de inhoud op uw website regelmatig geactualiseerd? Plaatst u bijvoorbeeld regelmatig nieuwsberichten, maar heeft u geen uitgebreide kennis van HTML, CSS en programmeertalen? Geen probleem! Wij bouwen en onderhouden uw website, waarbij u alle inhoud eenvoudig kunt beheren. Door middel van een CMS (contentmanagementsysteem) kan iedereen met beperkte technische kennis toch gemakkelijk de inhoud van een website beheren en informatie verwijderen en toevoegen.

Succesvolle lancering en toekomstige groei

Wij kunnen u ondersteunen bij het lanceren van het online platform en blijven samen met u verder bouwen om uw lange termijn doelstellingen te bereiken. Want hoe zorgt u dat uw online platform up-to-date blijft en meegroeit met de gebruikers? Wij ontwikkelen een online platform dat op lange termijn schaalbaar is en flexibiliteit biedt voor toekomstige functionaliteiten en nieuwe commerciële kansen. Wij kunnen u ondersteunen bij het communiceren over de lancering, zodat uw nieuwe website direct bezoekers trekt.

 

Voordelen online platform ontwikkeling

De voordelen

  • Zelf eenvoudig content toevoegen
  • Ingericht op een optimale customer experience
  • Ruimte voor toekomstige functionaliteiten en nieuwe commerciële kansen
Contact Us
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een online platform? Neem vrijblijvend contact met ons op!