Uitgaande communicatie

Hoe informeert u uw klanten tijdens hun klantreis, op het juiste moment, met de juiste content en kanaal? Wij helpen u met uw uitgaande communicatie

 

Uitgaande communicatie
meer

Vertical Tabs

Uitgaande communicatie: altijd uw klanten bereiken met de juiste informatie

U heeft uw klanten veel te vertellen: van serviceberichten, complete handleidingen, marketingacties tot polissen en facturen. Tegelijkertijd verwachten uw klanten dat u communiceert op het moment en via het kanaal dat zij graag willen. Maar hoe regelt u dat? Zodanig dat u uw klanten altijd bereikt. En hoe krijgt u grip op de vaak complexe interne processen en systemen? Wij helpen u met uw uitgaande communicatie, zowel de organisatie, als de ontwikkeling en verzending. Of het nou om servicecommunicatie, adhoc trajecten of calamiteiten gaat.

Communiceren via het favoriete kanaal van uw klant

Uw klanten verwachten dat u met ze communiceert op het moment en via het kanaal dat zij graag willen. En wanneer u dat doet, kunt u de customer experience verbeteren. Maar hoe weet u hoe uw klanten benaderd willen worden? Want is dat bijvoorbeeld via e-mail, sms, WhatsApp of post? Wij helpen u met gerichte campagnes om deze inzichten te verzamelen.

Benader uw klanten met multichannel communicatie

Wij maken en verspreiden uw uitgaande klantcommunicatie zoals u het wilt. Of het nu gaat om periodieke serviceberichten, incidentele berichten of calamiteitsmeldingen. Aan de hand van uw input maken wij documenten op, verwerken klantdata en verzenden via het gewenste kanaal.

Voorkom dat uw klanten berichten niet ontvangen met scenario’s

Vanzelfsprekend wilt u dat uw boodschappen altijd uw klanten bereiken. Met vooraf ingerichte scenario’s worden berichten die in eerste instantie niet bij uw klant aankomen, alsnog automatisch via een ander kanaal verstuurd. Bijvoorbeeld per sms, als de aangetekende e-mail is gebounced. Of u creëert extra aandacht voor uw boodschap door communicatie via diverse kanalen te communiceren.

De reacties op uw uitgaande communicatie

Wanneer u communicatie uitstuurt krijgt u ongetwijfeld ook inkomende klantreacties retour. Via diverse kanalen, zowel fysiek als digitaal. Denk aan post, e-mail, sociale media en aanvragen via de website. Tegelijkertijd verwachten klanten een snelle respons. Wij kunnen u eventueel ook helpen met het verwerken van uw inkomende communicatie. Snel, secuur en gestroomlijnd. Of het nu gaat om de verwerking van uw (digitale) retouren, actie respons, facturen of dagelijkse post.

De voordelen

  • Met klanten communiceren via hun voorkeurskanaal
  • Klanten altijd bereiken door het inrichten van scenario’s
  • Insights over uw uitgaande communicatie
  • Mogelijke koppeling tussen uitgaande- en inkomende communicatie
Contact Us

Uw klanten informeren tijdens hun klantreis, op het juiste moment, met de juiste content en kanaal? Neem vrijblijvend contact met ons op!