Werken bij Paragon

Help jij mee om slimme klantinteracties voor onze klanten te verzorgen? 
Werken bij Paragon
meer

Werken bij Paragon Customer Communications

Kies voor een carrière bij Paragon Customer Communications en word onderdeel van een internationale vooraanstaande organisatie met grote ambitie. Ook in België en Nederland timmert Paragon met 400 enthousiaste collega’s flink aan de weg. Samen verzorgen wij elke dag impactvolle klantinteractie voor onze klanten en helpen deze te ontwikkelen. Betrokken, met daadkracht en vol van ideeën en slimme oplossingen!

Zoek jij een nieuwe uitdaging in een omgeving waar jouw kennis gewaardeerd wordt en waarin je wordt aangemoedigd om te groeien? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

 

Wat wij jou bieden:

 

Pijl door vergrootglas

Ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

Wil je nooit het gevoel hebben vastgeroest te zitten? Dan ben je bij Paragon aan het juiste adres. Van kennissessies, intervisie, international Young Paragon Network, mentorsysteem, Lees & Leer tot interne en externe opleidingen. Jij krijgt, passend bij je ambitie, volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Lokaal, maar ook internationaal!

Ontspanning & gezelligheid

Gezelligheid & ontspanning

Draai jij je hand er niet voor om, om hard te werken? Maar dat wil je natuurlijk wel in een gezellige werksfeer, waarbij prestaties gevierd worden en waar je jouw collega’s uit kan dagen voor een potje pool, dart of tafelvoetbal. Of zoek je op momenten juist de rust op in de chill ruimte met een magazine of boek uit de boekenkast? Het kan allemaal!

Verantwoordelijkheid & inbreng

Verantwoordelijkheid & inbreng

Snelle besluitvorming, korte lijnen, aanpassingsvermogen en lef op ieder niveau. Wij stimuleren eigenaarschap bij alle functies binnen onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor jouw werk, klanten en het schakelen met betrokken collega’s. Heb jij ideeën hoe het beter kan? Dan horen wij het graag! Want een goed idee mag nooit verloren gaan. En dat verdient natuurlijk een leuke beloning! 

Onze vacatures: